Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Hyvl, Vaníček, Jiří Petříček, Rusín, Firbas, Huňáček, Jakub Petříček, Havlíček, Michal Rozsévač, Bosman, Hladík

Střídali: Kolman, Pilský, Hrdý

Branky: Hladík 3, Jakub Petříček,  Michal Rozsévač, Hyvl  (penalta), Bosman

Kdo čekal hned od začátku útočnou smršť   našich dorostenců byl  zklamán.  Byli to hosté, kteří si vytvořili několik slibných příležitostí, které neskončily brankou jen díky nemoucnosti mikulovických útočníků a dobrým zákrokům domácího golmana Hyvla. První gól však padl do branky, kterou hájil mikulovický golman. Na housle mu totiž zahrál domácí Jakub Petříček 1:0.  Druhý gól za nedlouho přidal kanonýr Újezdu Hladík, který s přehledem proměnil samostatný nájezd 2:0. Jako třetí se zapsal do kolonky střelců újezdecký benjamínek Bosman, který tímto vstřelil svůj premiérový gól za dorostenecký tým 3:0.  Čtvrtý gól a svůj druhý v zápase zaznamenal Hladík 4:0. Těsně před koncem  prvního poločasu byl ve velkém čtverci  faulován  Hladík, a protože píšťalka rozhodčího nezůstala němá, kopala se penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil brankář Hyvl, který svoji střelou k tyči nedal mikulovickému brankáři žádnou šanci 5:0.
Ve druhém poločase se dočkali čestného gólového zápisu  i mikulovičtí,  jejichž útočník  využil hrubé chyby do té doby dobře chytajícího golmana Hyvla . Gólový účet zápasu uzavřeli, ale újezdečtí hráči. Jmenovitě se jednalo o Michala Rozsévače a Petra Hladíka, který tímto zkompletoval čistý hatrick v zápasu 7:1. 
Na závěr nutno podotknout, že naši dorostenci  nastoupili do zápasu s vidinou lehké výhry, čemuž nahrávalo předposlední místo soupeře v tabulce. Mikulovice se však o lepší výsledek připravili vlastní nemohoucností a chybami, které Újezd narozdíl od soupeře využíval. Újezdeckému kolektivu scházelo větší kolektivní pojetí hry, na které je obecenstvo na našem stadionu zvyklé. Domácímu týmu nezahrála standartně hlavně záložní řada. Pochvalu zaslouží střelecky disponovaný Hladík a stoper Petříček, který neúnavně hasil chyby ostatních. Nezklamal ani poprvé hrající v základní sestavě Bosman.  Příště zajíždí náš tým k okresnímu derby do Řečan n.L (dle rozpisu).
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář