Jdi na obsah Jdi na menu
 


   Zápas se hrál na tréninkovém hřišti, kde byl velm těžký terén. Tento byl ale pro obě mužstva stejný.  Lepší vstup do zápasu měli hosté, kteří se dostali do dvou vyložených šancí. Domácí se na začátku do šancí nedostávali a s těžkým terénem se vyrovnávali očividně hůře než hosté z Přelouče.   Tito šli také po zásluze do vedení 0:1. Až po obdržené brance začali hrát i domácí. Hru rozpohyboval hlavně Rusín, který se nechtěl smířit s vedením hostů.  Do první šance se dostal O.Rozsévač, ale branku přestřelil.   Poprvé se domácí prosadili, kdy po přihrávce O.Rozsévače skóroval domácí bomber Hladík 1:1.
    Ve druhém poločase se po samostatné akci dostal do jasné gólové příležitosti Hladík, ale byl faulován, z čehož rezultovala penalta pro Újezd. Míč si postavil  na značku pokutového kopu ( pozn. tuto si sám dopoledne nalajnoval) Hladík a střelou k tyči zvýšil na 2:1.  Za nedlouho přidali domácí, jmenovitě Jakub Petříček, další gól.Tento však nebyl uznán pro ofsajdové postavení zakončujícího hráče.  Poté byli lepší opět hráči soupeře, kteří vyrovnali z přímého kopu, který byl následkem zbytečného faulu Bosmana.  Nakonec může být domácí tým rád za remízu, neboť v závěru hosté neproměnili několik vyložených šancí.
     Pochvalu z domácího týmu si zaslouží Rusín, Hladík, M.Rozsévač, Petříček a Huňáček. Někteří hráči  by se měli nad sebou spíše zamyslet, zda chtějí hrát fotbal a nebo si raději ničit zdraví kouřením atd. a  kazit náladu poctivým spoluhráčům, kteří se snaží na hřišti odevzdat maximum a na zápas chodí dobře připraveni.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poptávka

Jirka 80,9. 5. 2012 22:26

Dobrý den, mám dotaz.. od roku 1995 do roku 2000. Jsem u vás hrál za dorost chtěl jsem se optat jestli náhodou nemáte nějaký fotky z té doby. Kde hráli i bratři Boudišové a Jiří Hančil a Martin Rusín děkuji Nashledanou