Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Hývl, Vaníček, Jirka Petříček,  Rusín,  Firbas, Huňáček,  Jakub Petříček,  Havlíček, Rambousek, Hladík, Rozsévač Ondřej.

Střídali: Rozsévač Michal, Pilský, Bosman, 


Kdo se z diváků dostavil na zápas o několik sekund později neviděl vedoucí branku svého týmu. Ihned po rozehře ve středovém kruhu domácí centrovali  do pokutového území  soupeře, kde došlo k nedorozumění mezi brankářem a obráncem, který hlavičkou svého golmana překonal 1:0. Zanedlouho zvýšil na 2:0 domácí útočník Petr Hladík. Když si stejný hráč naběhl na krásnou přihrávku Michala Havlíčka a zvýšil na  3:0 , bylo o vývoji zápasu již rozhodnuto. 
   Ve druhém poločase dovršil svůj hatrick Petr Hladík, neboť  v situacích  jeden na jednoho si ví ve většině případech rady 4:0.  K této situaci nutno podotknout jen již, že gólovému momentu předcházela pěkná přihrávka od Kuby Petříčka.  Po této brance se začal fotbal ze hřiště pomalu vytrácet. Vstřelení gólu  do té správné branky se dočkali i hosté, kteří snížili na 4:1.  Poslední slovo  měli opět domácí, kteří zásluhou Huňáčka, který lobem přehodil  vybíhajícího  golmana hostí, zvýšili na konečných 5:1. Domácí tým zasluhuje celý pochvalu.     
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář