Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Hyvl, Vaníček, Jirka Petříček, Rusín, Firbas, Huňáček, Kuba Petříček, Havlíček, Rambousek, , Ondra Rozsévač, Hladík.

BRANKY: O.Rosévač 2, Hladík

Domácí tým hned v úvodu naznačil, že se bude hrát podle újezdeckých not. Do první obrovské šance se dostal Hladík, který hrál s naraženým kolenem (neumí slézat žebřík), přehodil vybíhajícího gólmana hostí a rozpracovanou práci dokončil Ondra Rozsévač, který dal první důležitý gól. Za tento gól si zaslouží Rozsévač pochvalu, neboť sledoval jako správný útočník  míč, který by jinak v síti s největší pravděpodobností neskončil.
Druhý gól přidal opět O.Rozsévač, který propálil dělovkou zblízka jinak výborného brankáře Stolan.  V tuto chvíli to na hřišti vypadalo, že naši dorostenci soupeře přejedou stejným rozdílem jako minulý týden Nasavrky. Soupeř se na polovinu Újezda dostával pouze sporadicky, nakopávanými balony, které bez problému sbírala naše obrana v čele s Jirkou Petříčkem.  I když hosté neměli, do té doby, žádnou šanci  udeřili jako blesk s čistého nebe. Po rozehrání rohového kopu se hlavou prosadil špatně obsazený útočník Stolan.  Naši dorostenci pokračovali dále v ofenzivním fotbalu z čehož rezutovalo nastřelené dřevno Ondřejem Rozsévačem a samostatný průnik Rusína, který obešel vše co mu stálo v cestě, ale jeho zakončení směřovalo pouze do tyče.
     Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Třetí gól domácích  přidal agilní Hladík, který si poradil se situací, kdy už se koukal do očí pouze hostujícímu brankáři.
Domácí však  využili zaváhání domácího obránce, který ztratil zbytečně míč na polovině a z brejku snížili na 3:2.  Zápas pokračoval dalšími šancemi domácích,  do kterých se dostal Hladík a Michal Rozsévač. Tyto zůstaly, ale nevyužity. Domácí fanoušky ještě pobavil několika fotbalovými finesami Hladík. Tyto ale ke gólu nevedly.  Domácí tým si zaslouží pochvalu za dobrý kolektivní výkon.  Nadstandartně zahráli Kuba a Jirka Petříčkové, Huňáček a střelci branek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář