Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Jandák, Martin Beránek, Matys, Zima, Milan Beránek, Pavel Linhart, Červenka, Tomáš Bendžík, Doležal, Petr Mrštík, Strnad,

Trenér: Tomáš Durdis

Střídali: Jan Rozsévač, Jirka Petříček, Tomáš Rusín,

Branky: Pavel Strnad 2, Červenka, Rozsévač

Hostující přijeli s několika hráči z vyšších soutěží včetně samotného trenéra prvního týmu Svědíka. Začátek prvního poločasu byl vyrovnaný a hra se odehrávala převažně mezi oběma šestnáckami. První šance však měli domácí. Gólovou hlavičku Doležala chytl zázračně hostující golman. Poté Bendžík poslal domácího stopera na párek, a to i s hořticí a křenem, avšak jeho akce gólem neskončila. Poté se ještě do šance dostali Mrštík a Strnad, ale s jeich střelami si golman Tesly poradil bez problémů. Poté začali přebírat otěže zápasu hráči Tesly, kteří měli míč častěji na svých kopačkách a lépe kombinovali. Nebezpečný pro újezdecký tým byl hlavně pohyblivý Fidra a zkušený Svědík. Tito dva také ukázali skvělou souhru, když Svědík nahrával Fidrovi, který z ojedinelé šance hostů skóroval 0:1. První poločas byli až do konce lepší hosté, přičemž se domácí dostávali do hry velmi obtížně.
Do druhého poločasu nastoupilo úplně jiné mužstvo Újezda. Ihned od začátku dostali svého soupeře pod drtivý tlak, ze kterého vyplynuli tři góly během šesti minut. První gól vstřelil z poza šetnácky újezdecký bomber Pavel Strnad, jehož skákavá střela překvapila do té doby výborně chytajícího golmana hostí 1:1. Druhý gól přidala před závarem před brankou Tesly nová posila Újezda Honza Červenka, který před brankářem vystřihl gólové nůžky 2:1. Potřetí se síť soupeře rozvlnila poté, co se nádherně u postraní čáry uvolnil Petr Mrštík, který přesně nacentroval do pokutového území přesný míč na Pavla Strnada, jenž hlavou po vzoru anglických útočníku nedal hostujícímu golmanovi šanci 1:3. V této době náš tým zcela jasně dominoval na hřišti . Hru domácích oživil střídající Honza Rozsévač , který hýřil pohybem po levé straně zálohy. V této době zůstalo ještě několik šancí nevyužito. Po gólech volaly šance Petra Mrštíka, který zblízka nastřelil vybíhajícího golmana a více než stoprocentní šance Pavla Strnada , který přestřelil zcela prázdnou bránu asi tak z jednoho metru. Poté se již hosté pomalu začali opět dostávat do hry a dostali domácí tým znovu pod tlak. Tento ale pozorně bránil a kromě Svědíka, který se ocitl sám před brankou, ale nedal, se do šancí nedostal. Hřebík do rakve hostujícímu celku zatloukl Honzik Rozsévač, který sledoval důrazně míč v šetnátce a upravil výsledek na 4:1 pro domácí. Poté ještě pěkný volej vystřihl střídající Jirka Petříček, jenž skončil těsně mimo levý růžek soupeřovi branky. Po zápase domácí hráči vystřihli tradiční děkovačku spokojenému domácímu publiku. Pochvalu zaslouží celý kolektiv domácích vedený trenérem Durdisem. V dobrém světle se představila nová posila Červenka. Ve druhém poločase odvedl dobrý výkon střídající Jan Rozsévač, který svůj výkon podpořil vstřeleným gólem. Závěrem dodávám, že článek jsem psal po zasloužené oslavě vítězství, a tak je možné, že se v tomto můžou vyskytnout chyby .
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář