Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Hyvl, Vaníček, Petříček Jirka, Rusín, Michal Rozsévač, Huňáček, Petříček Jakub, Havlíček, Bosman, Rozsévač Ondřej, Hladík

Střídali: Pilský, Kolman, Berger

BRANKY: Ondra Rozsévač 2, Petr Hladík,


Domácí nastoupili s několika změnami v sestavě. Na levé straně obrany nastoupil Michal Rozsévač, který nahradil zraněného Firbase (zraněn po brutálním zákroku řečanského hráče) a na levé záloze nastoupil benjamínek Bosman.Hosté hned v úvodu ukázali, že do Újezda nepřijeli jen bránit, když začali hrát aktivně dopředu. Studenou sprchou tudíž pro ně byl první útok domácích, který skončil gólem. To totiž Ondra Rozsévač utekl po levé straně, obešel i vybíhajícího golmana hostí a z ostrého úhlu rozvnil poprvé síť1:0. Poté byli aktivnější už domácí. Hlavu hráčům z Heřmanova Městce motali hlavně Huňáček s Hladíkem, kteří hýřili pohybem po pravé lajně, a tak se musel bránící soupeř cítit jak na řetízkovém kolotoči. Druhého gólu se domácí fanoušci dočkali poté, co šel Hladík neohroženě do souboje s brankářem, po kterém se míč odrazil k brance hostí, kde ho pohotově dorazil do prázdné brány, před dotírajícími obránci Ondra Rozsévač 2:0.
Druhý poločas nastoupil náš tým poněkud nesoustředěný, čehož využili k začátečnímu tlaku hráči soupeře. V tomto tlaku si však nevytvořili žádnou výraznou šanci, a to i díky výborným zákrokům stopera Petříčka, a tak po chvíli převzali otěže zápasu do svých rukou opět domácí hráči. Nádherné sólo Kuby Petříčka, jenž prošel soupeřovou obranou jako nůž máslem však brankou neskončilo. Brankou neskončila ani střela Ondry Rozsévače a ani Huňáčka. Poté co si s obranou soupeře pohrál Huňáček, tomuto již chyběla síla k zakončení. Nádherný fotbalový okamžik mohli diváci vidět, poté co se ke střele z dvaceti metrů napřáhl Ondra Rozsévač a jeho bomba zastavila až spojnice brankové konstrukce. Odražený míč se poté dostal k Hladíkovi, který však skákající míč netrefil dobře a jeho střelu bez problému chytl brankář hostí. Uvedený hráč si vše vynahradil poté co si ideálně naběhl na centr z pravé strany a míč poslal pohotově za bezmocného brankáře 3:0. Poté si svouji premiéru v dresu domácích odbyl střídající Berger, ale ani ten již nezměnil skóre zápasu. Dobře zahrál celý kolektiv domácích dorostenců. V obraně kraloval Jirka Petříček, dobrou hru hlavou prokázal Rusín. Dobře zahráli i oba dva beci. V záloze určoval tempo hry Jakub Petříček a na pravé záloze vynikal Huňáček. Na jedničku zahráli i oba útočníci, kteří museli vynaložit hodně síly k překonávání dobře hrající obrany hostí, ve které vynikla jejich stoper.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář