Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Hyvl, Vaníček, Petříček Jiří, Rusín, Firbas, Huňáček, Jakub Petříček, Havlíček, Michal Rozsévač, Rambousek, Hladík,

Branky: Michal Rozsévač 4, Huňáček, Hladík, Rambousek

Střídali: Čihák, Kolman, Hrdý, Pilský 

     Do prvního poločasu naší dorostenci přímo vlétli, což jim umožnili i domácí, kteří nastoupili pouze v deseti lidech. První gól padl po výstavní střele Michala Rozsévače do šibenice domácí branky, čímž vyhnal pavouky ze sítě domácích. Druhý gól přidal Huňáček, který z úhlu prostřelil nejistého golmana  Vítanova. Třetí gól vsítil Hladík, který si věděl rady v situaci sám před golmanem. Čtvrtý gól vstřelil Michal Rozsévač, který přehodil padáčkem golmana. Pod pátý gól se podepsal a zkompletoval tak hatrick Michal Rozsévač. Gólový účet prvního poločasu ukončil Rambousek, který po centru Huňáčka se ze strany napnul síť domácí svatyně. 
     Druhý poločas si svoji premiéru v brance Újezda odbyl Čihák, který domácím chytl penaltu, která mířila do prostřed branky.  Poslední gól zápasu padl z kopačky újezdeckého Michala Rozsévače, který z velkého vápna trefil pod břevno. 
    Na konec lze konstatovat, že první poločas dorostenci odehráli ve vysokém tempu a druhý již jen v poklidu kontrolovali hru, i když někdy zbytečně někteří jednotlivci drželi míč na svých kopáčkách, čímž trpěla kombinace. Pochvalu zaslouží celý kolektiv dorostu v čelele se střelcem Michalem Rozsévače, který zatížil konto domácích čtyřmi góly.
Článek napsán ve spolupráci s trenéry dorostu a jejich hráči.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář