Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava : Jandák,  Martin Beránek, Linhart, Zima,  Milan Beránek, Doležal,  Červenka, Tomáš Bendžík,  Rozsévač, Strnad, Petr Mrštík

Střídali: Vavřín, Pavel Mrštík

Branky: Petr Mrštík, Doležal



Újezd  do zápasu nastoupil bez zraněného Ondry Bendžíka a nemocného kapitána Matyse.  I v této sestavě však újezdští začali raketově hlavičku Strnada si efektně zpracoval Petr Mrštík a ránou do šibenice nedal  domácímu Švábovi v brance sebemenší šanci 0:1.  Další šance měli opět újezdečtí.  Na roh Bendžíka naskakoval  nikým neatakovaný Zima, ale Šváb konečky prstů jasnému gólu zabránil. Poté se Šváb opět vyznamenal po hlavičce Doležala, kterou taktéž s vypětím všech sil vytěsnil na roh. Poté se do další šance dostal Pavel Strnad, ale netrefil v těžké pozici prázdnou bránu, do které se vracel vyběhnutý golman. Domácí si v prvním poločase nevytvořili  žádnou vyloženou šanci, a to i přes to, že v poli lépe kombinoval.  Obraná činnost hostů , však byla bezchybná. Jediný okamžik, kdy se Živanice v prvním poločasu zviditelnili, byl surový faul loktem do obličeje Petra Mrštíka, který ovšem dle sdělení rozhodčích ani jeden z nich nezaregistroval. Důvodem mohl být fakt, že se jednalo o hráče "A" mužstva, který za tento svůj zkrat měl zcela jistě uvidět ihned červenou kartu.
Do druhého poločasu nastoupil Újezd opět aktivně. Do vyložené šance se dostal  s chutí hrající Pavel Strnad, jehož  opět vychytal  domácí golman.   Nedáš, dostaneš mohlo platit za chvíli, to Martin Beránek zahrál v pokutovém území nešťastně rukou a kopala se penalta. S tou ovšem domácí nenaložili dle jejich představ, kdy jejich zástupce tuto poslal do tyče.  Fotbalovou pověru, však hostující mužstvo již proměnilo, kdy svůj důraz uplatnil proti domácímu golmanovi  v pokutovém území Filip Doležal, který rozvlnil domácí síť 0:2. Poté Újezd ovládl hru na hřišti a mohl ještě svůj náskok zvýšit a tím poslat domácí do kolen. Proti byl, ale domácí golman, který hostující plejery vychytal. Zbývalo šest minut do konce a domácí se rozhodli hrát vabank, kdy v útoku začali hrát na čtyři útočníky. V době, kdy zbývalo do konce pět minut se po rozehrání standartní akce domácí prosadili hlavou a snížili na 1:2. V poslední minutě přišel pro hosty šok, když byl tvrdě atakóván  brankář Jandák.  Míč se dostal v pokutovém území k domácímu útočníkovi, kterého atakoval Rozsévač, z čehož rezultovala odpískaná penalta. Tuto domácí Mádr s přehledem proměnil 2:2.  V samém závěru ještě  nebezpečně  vypálil Rozsévač, ale  síť  domácí svatyně nerozvlnil. Po odpískání konce zápasu měli více důvodu k radosti domácí, který nazabalili zápas a hráli po vzoru anglických mužstev až do konce utkání, což se jim vyplatilo.
Tým  Újezda odehrál výborné utkání, kromě posledních šesti minut.    
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář